SENSE PASSIÓ NO HI HA DISSENY

Sense esforç no hi ha comunicació.
SENSE ESFORÇ NO HI HA DISSENY
Som un estudi de disseny multidisciplinar amb una àmplia experiència a nivell individual i com a estudi. El nostre leitmotiv són el rigor, el talent i l’eficàcia. Tenim una llarga trajectòria en diferents camps del disseny que destaca per la suma de disciplines i per la nostra versatilitat.

2+2 NO SEMPRE SÓN 4

Afrontem cada projecte com un nou repte, satisfent les necessitats de cada client i donant com a resultat projectes diferents i originals, amb una línia d’objectius marcats en la delimitació del projecte mitjançant un briefing acotat i personalitzat per a cada client.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Oferim un servei integral perquè la teva imatge tingui una identitat i una coherència visual. Cada perfil és únic i és per això que per a cada encàrrec dibuixem un relat d’intencions. Per potenciar el millor de cada producte, destacant-ne la teva essència i personalitat.

LA TEVA COMUNICACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS

La conjunció de l’art i el disseny és una eina que funciona com a canal difusor de masses, destacant la teva presència en el mercat, valors comunicatius que són un compromís per a nosaltres per a definir la teva comunicació a través de la creació de la teva imatge.

MIRAR NO ÉS OBSERVAR, OBSERVAR ÉS ANALITZAR

El nostre punt fort és l’actualització contínua en el món del disseny i l‘art de la comunicació amb la imatge. La nostra passió pel disseny ens fa estar sempre a l’última de les noves tendències, recurs imprescidible per marcar la diferencia i augmentar la teva visibilitat.

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA.

Gràcies per seguir fent de la nostra passió, un somni fet realitat. Un camí per seguir viatjant entre somnis i núvols de creativitat.
Cultureres del Disseny

97

Happy Clients

12000

Hours of Work

65000

Photos Taken

214

Completed Projects

CLIENTS

el què pensen dels nostres dissenys

La proximitat i la confiança és la nostra raó de ser, ens agrada la gent sense prejudicis, sense por i amb ganes de renovar-se, ens fascinen els reptes que ens fan grans, l’art de les petites coses, els detalls, el handmade i el segon ús dels objectes, en definitiva ens encanta el disseny com a estil de vida, com a eina comunicativa d’identificació social.

La nostra hipoteca vital va començar el 2010…

…I a dia d’avui seguim estant al mercat gràcies al nostre esforç i dedicació, al vostre suport… i al boca a boca! Som com un mercat on pots comprar de tot i sempre al millor preu en relació amb tot el que se t’ofereix, a banda de disseny, branding, imatge corporativa, interiorisme, decoració, arquitectura efímera… Fes un passeig pels núvols i endinsa’t a conèixer els nostres projectes.

Disseny de productes-solucions low cost-projectes parcials o integrals-encàrrecs petits-handmade-assessorament sense cost-idees i projectes sense compromís-qualitat i confiança-facilitats de pagament,… i moltes coses més que si vens al nostre estudi, descobriràs.

***

Pd.: No t’oblidis de concertar hora…
La premissa espai/temps és una constant

Contacta’ns

raval de sta. anna 56 2º pis – reus

info@culturadetaller.com

+ 34 625 280 488
+34 670 961 022